2 cărţi de Ileana Vasilescu

Ucenicul Vrăjitorpoţi face un dar de suflet 2  cărţi…

        Cine este Maestrul? Tu, părintele…Tu îl înveţi pe copil,  îi arăţi, îi spui, îi repeţi..iar şi iar cu infinită răbdare…şi adeseori ţi se pare că nimic nu se lipeşte de el…că vorbeşti singur…că totul e în zadar.

Cine este Ucenicul? El, copilul tău…căruia îi intră pe o ureche şi îi iese pe cealaltă tot ce spui, tot ce-l înveţi…
Şi vine o zi…o situaţie de viaţă în care el foloseşte tot ce i-ai spus, într-un mod nou şi neaşteptat   şi face faţă realităţii…  Atunci ştii că a meritat toată strădania, toată răbdarea, toată iubirea…

Ucenicul vrajitor cuprinde o singură poveste cu 16 minunate ilustratii. Povestea vorbeşte despre întâmplarea care l-a convins pe Ucenic să fie ordonat, dar în acelaşi timp vorbeşte despre un mod de educaţie sănătos.

 

http://www.gokid.ro/2013/04/ucenicul-vrajitor-ileana-vasilescu/

Preţ 25 lei  

        Cartea poate fi deja comandată împreună  cu Ucenicul vrăjitor la: vasilescu.ileana@yahoo.ro,  pentru provincie se adaugă o taxă poştala de 7 lei.

  Surâsul Cerurilor


Deşi fără ilustraţie cartea cuprinde povestiri ce refac viaţa Fecioarei Maria de la naştere până la mutarea ei la Ceruri. Poveştile sunt potrivite pentru perioada  de Paşti dar nu numai, fiind în acelaşi timp o forma de educaţie spirituală, potrivită pentru copil. Preţ 15 lei.

gokid.ro/2013/05/surasul-cerurilor-ileana-vasilescu/

http://copiiisoarelui.ro/category/arena-de-joaca/carti-recomandate/

Comenzi: vasilescu.ileana@yahoo.ro